MKB verzuim-ontzorgverzekering loondoorbetaling

Als één van jouw werknemers ziek is, komt er veel op je af als ondernemer. Naast dat een zieke werknemer je aan het hart gaat, moet je veel regelen en heb je veel extra kosten. Hoe het zit en wat je kunt doen om je voor te bereiden, leggen we je uit in onderstaande video.

Vanaf 1 januari 2020 kunnen ondernemers de MKB verzuim-ontzorgverzekering afsluiten. Deze verzekering helpt werkgevers bij het managen van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie van hun medewerkers. De eisen die aan deze verzekering worden gesteld, zijn vastgelegd in een convenant tussen het ministerie van Sociale Zaken, MKB-Nederland en het Verbond van Verzekeraars. Deze verzekering kan voor u een goede optie zijn.

Let op: veel verzekeraars werken met een aantal geselecteerde arbodienstverleners en daarom kan het zijn dat werkgevers die voor dit product kiezen hun huidig arbocontract moeten opzeggen. Voor het verzekeringsjaar 2021 ligt de deadline om over te stappen dan op 1 oktober 2020.

Aangesloten branches

Partner logo aannemersfederatie-200×147
Partner logo Logo ADN
Partner logo logo_vbw_FC_nw2020
Partner logo Logo-branchorganisatie-Nederlandse-Bond-van-Bemiddelings-en-Uitzendondernemingen
Partner logo CLC-VECTA
Partner logo ProVoet_Logo_PMS
Partner logo Logo-brancheorganisatie-Sociaal-Werk-Nederland

Pin It on Pinterest

Share This