De branche- en regionale organisaties zijn een belangrijke spil in de campagne over de nieuwe verzuim-ontzorgverzekering. Als partners staan jullie dicht bij de ondernemer en zijn jullie de aangewezen partij om jullie achterban te informeren, adviseren en activeren.

Toolkit

In de toolkit vinden branche- en regionale organisaties verschillende communicatiematerialen waarmee zij ondernemers kunnen informeren over de nieuwe verzuim-ontzorgverzekering.

U kunt de diverse uitingen kant-en-klaar downloaden, maar het is ook mogelijk om deze te personaliseren met uw eigen logo. Wilt u dit liever uitbesteden? VRHL Content en Creatie is onze vaste partner voor de campagnemiddelen. Zij helpen u graag verder.

Teksten op deze website

Wilt u de teksten op deze website ook op uw website plaatsen? Zorg dan dat u de teksten niet een-op-een kopieert. Zoekmachines registreren de informatie dan als dubbele inhoud en weten niet welke website ze in hun zoekresultaten moeten vertonen. Het kan betekenen dat zowel uw als deze website minder goed vindbaar is. Kortom: geef online altijd uw eigen draai aan de teksten! De teksten van de materialen in de toolkit kunt u wel een-op-een gebruiken.

Aangesloten branches

Partner logo Logo-brancheorganisatie-Sociaal-Werk-Nederland
Partner logo CLC-VECTA
Partner logo Logo ADN
Partner logo ProVoet_Logo_PMS
Partner logo aannemersfederatie-200×147
Partner logo Logo-branchorganisatie-Nederlandse-Bond-van-Bemiddelings-en-Uitzendondernemingen
Partner logo logo_vbw_FC_nw2020

Pin It on Pinterest