(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-K6TF9QV'); AGF Detailhandel Nederland (ADN) - Loondoorbetaling bij ziekte
Aangesloten partners

AGF Detailhandel Nederland (ADN)

AGF Detailhandel Nederland (ADN) is de brancheorganisatie voor groente- en fruitspecialisten en zet zich in om de positie van de ondernemers te versterken.

De MKB Verzuim-ontzorgverzekering is een aanvulling op de al bestaande verzuimverzekeringen. Met ADN Risk bieden we hiervoor DE oplossing! Met een totaaloplossing voor verzuim en arbodienstverlening ontzorgt ADN Zorgportaal werkgevers en zijn medewerkers. ADN Zorgportaal is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de betaalbare branchegerichte oplossing die staat voor duidelijke verzuimbegeleiding en een effectieve uitvoering.

Aangesloten branches
Verschillende branches doen mee met de campagne Loondoorbetaling bij Ziekte. Je kunt altijd bij jouw brancheorganisatie terecht voor advies. Sommige branches bieden zelfs een eigen verzekering aan. Wil jij weten hoe jouw brancheorganisatie het geregeld heeft? Klik dan voor meer informatie op de logo’s hieronder.