Aangesloten partners

Koninklijke NLingenieurs

Koninklijke NLingenieurs is de branchevereniging van advies- management- en ingenieursbureaus. Koninklijke NLingenieurs bundelt de krachten van individuele advies- en ingenieursbureaus in een actieve, zichtbare en vitale branchevereniging.

KONINKLIJKE NLINGENIEURS VERZEKERINGSDIENST

Koninklijke NLingenieurs heeft in nauwe samenwerking met Schouten Zekerheid de NLingenieurs Verzekeringsdienst opgezet. Leden van Koninklijke NLingenieurs kunnen bij deze dienst terecht voor al hun vragen omtrent verzekeringen. NLingenieurs Verzekeringsdienst biedt kwalitatief goede verzekeringen tegen een zeer scherpe prijs. De uitvoering van deze Verzekeringsdienst ligt bij Schouten Zekerheid.

De NLingenieurs Verzekeringsdienst biedt gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille bestaande uit het NLingenieurs Verzuimpakket, arbodienst en de ongevallenverzekering. Leden kunnen gebruik maken van een vrijblijvende verzekeringen check, waarbij wordt gekeken naar de dekking, voorwaarden en premie van je huidige verzekeringen.

Aangesloten branches
Verschillende branches doen mee met de campagne Loondoorbetaling bij Ziekte. Je kunt altijd bij jouw brancheorganisatie terecht voor advies. Sommige branches bieden zelfs een eigen verzekering aan. Wil jij weten hoe jouw brancheorganisatie het geregeld heeft? Klik dan voor meer informatie op de logo’s hieronder.