Aangesloten partners

ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met circa 12.000 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure.

Heb jij binnen jouw onderneming te maken met een langdurig zieke werknemer? Op dat moment ben je verplicht om minimaal 70% van het (bruto)loon door te betalen. Maar er komen ook een aantal risico’s om de hoek kijken. Zo ben je druk met de bedrijfsarts, de arbodienst en werk je aan een vlot lopend re-integratietraject.

ProVoet sloot zich aan bij het project ‘Loondoorbetaling bij Ziekte’ van MKB-Nederland/VNO-NCW. Zo willen wij jou informeren, ontzorgen en de financiële risico’s aanzienlijk verkleinen. Een zieke werknemer kan in iedere onderneming voorkomen, maar bedenk wel: daar wil je zelf niet ziek van zijn!

Aangesloten branches
Verschillende branches doen mee met de campagne Loondoorbetaling bij Ziekte. Je kunt altijd bij jouw brancheorganisatie terecht voor advies. Sommige branches bieden zelfs een eigen verzekering aan. Wil jij weten hoe jouw brancheorganisatie het geregeld heeft? Klik dan voor meer informatie op de logo’s hieronder.