Aangesloten partners

VHG

Koninklijke VHG

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is de branchevereniging voor professionele ondernemers in het groen. Bij Koninklijke VHG zijn in totaal 1.100 bedrijven aangesloten: van zelfstandig werkende ondernemers tot bedrijven met honderden medewerkers.

MKB verzuim-ontzorgverzekering

Voor loondoorbetaling bij ziekte werken we samen met Sazas, de verzuimspecialist voor het mkb. De MKB verzuim-ontzorgverzekering van Sazas is een combinatie van een verzuimverzekering en een complete arbodienstverlening, die werkgevers maximaal ontzorgt. Hiermee is alles in één keer geregeld: loondoorbetaling, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas helpt werkgevers met persoonlijk en deskundig advies van adviseurs en experts. Dit zorgt ervoor dat het gemiddelde verzuim van de klanten bij Sazas lager ligt dan het landelijke gemiddelde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over op onze website.


Aangesloten branches
Verschillende branches doen mee met de campagne Loondoorbetaling bij Ziekte. Je kunt altijd bij jouw brancheorganisatie terecht voor advies. Sommige branches bieden zelfs een eigen verzekering aan. Wil jij weten hoe jouw brancheorganisatie het geregeld heeft? Klik dan voor meer informatie op de logo’s hieronder.